Személyre szabott étrend

0

Személyre szabott étrend

Szeretnél fogyni, de nem tudod hogyan kezdj bele? Már minden sablonos és unalmas diétát kipróbáltál, de mégsem érted el a célod? Nem Te hibáztál, hanem az étrend volt rossz! Próbáld meg velem a személyre szabott mozaik étrendet!

Bye bye uncsi saláta és túró!

Mit tartalmaz a program?

  • Személyes konzultáció és felmérés
  • Olyan étrend ami nem szorít korlátok közé
  • Receptkönyv
  • Utánkövetés és konzultáció

Mielőtt összeállítom az étrendet, egy felmérést végzek, hiszen minden szervezet picit másként működik. Nagyon fontos tisztázni azt is, hogy mi a célod, hízás, fogyás, alakformálás vagy életmódváltás?

Az eredmények és célok alapján összeállítom a számodra megfelelő heti mozaik étrendet. Ez mit is jelent? Minden napra 5 étkezéshez kapsz tőlem receptet, viszont ezeket az ételeket bátran variálhatod. Ha minden reggel a “keddi” reggelidet szeretnéd enni, nyugodtan megeheted, nem lesz negatív hatással az eredményedre.

Az étrendet közösen nézzük át, mindeközben olyan infókat kapsz tőlem, melyeket hosszú távon tudsz majd beépíteni a táplálkozásodba, ezzel biztosítva Neked a stabil, ideális táplálkozás alapjait.

Nem leszel egyedül! A diéta alatt online konzultációra is lesz lehetőséged. Ilyenkor megvitatjuk az eredményeket esetleges kérdéseket.

Érdeklődj e-mailben vagy Facebook üzenetben

Ha szeretnél egy valóban működő diétába belekezdeni, ami rád és céljaidra van szabva, akkor dobj egy üzit vagy írj egy emailt a hello@fitnessfull.hu címre. Hogy még egy kis löketet adjak a sikerhez, a személyre szabott étrendre és konzultációra, 20%-os kedvezménnyel, 39.500 forint helyett, 32.500 forintos áron tudsz regisztrálni, egész nyáron!

Adj egy újabb esélyt magadnak és próbálj ki egy valóban működő és sikeres diétát!

Related Posts