A dietetikus házhoz megy

A dietetikus házhoz megy

Mint diplomás dietetikus, személyi edző és egészségszakértő fogok neked segíteni, hogy fittségi állapotoddal is javítsd és elérd a kívánt életminőséget.
A dietetikus a házhoz megy: mielőtt még személyesen találkoznánk, az első lépés, hogy megvizsgáljam a táplálkozásod. Ezt egy 3 napos táplálkozási napló segítségével teszem. Te leírod, hogy miket eszel, én pedig kielemzem Neked. A személyes találkozás során megnézzük együtt az elemzést és megbeszéljük a hibás étkezési sablonokat. Mindemellett viszek magammal egy speckó mérleget, amivel testösszetételt tudok mérni.

A mérés 2 perc és nem fáj, az eredmény azonban lehet fájdalmas. A következő lépésként meghatározzuk a CÉLODAT, legyen az hízás, fogyás, alakformálás vagy életmódváltás. A célhoz igazítom Neked az étrendet, melyet, az életritmusodat és életviteledet figyelembe véve alakítok ki.

A személyes találkozás során együtt nézzük át a hűtődet és a konyhában látható főzéshez szükséges alapanyagokat. Tisztázzuk azt is, mi miért jó és mi miért kerülendő. Végül elkészül az étrended, melyhez receptes könyvet is biztosítok Neked. Az étrendet közösen nézzük át és mindeközben olyan infókat kapsz tőlem, melyeket hosszú távon tudsz majd beépíteni a táplálkozásodba, ezzel biztosítva Neked a stabil, ideális táplálkozás alapjait. A találkozás végeztével természetesen biztosítom Neked az együttműködést, felteheted a kérdéseidet az étrenddel és a táplálkozással kapcsolatban és, hogy pontosan lássuk, mit csinálunk, újabb testösszetétel mérést is biztosítok Neked!

Örülök hogy rád találtam. Te egyböl konzultációt ajánlottál mert érdekel az emberek állapota sorsa. Ez nagyon pozitív benned.

Terhesség alatti torna

Terhesség alatti torna, szabad és mennyit? A rendszeres testmozgás a várandósság alatt is jót tesz a hangulatodnak és az egészségednek.

FitnessFull program

Van, amikor csak a testmozgás bevezetése a cél és van olyan is, amikor a táplálkozásoddal szeretnél foglalkozni. De az igazi eredményeket akkor tudod elérni, ha ezt a kettőt összehangolva egyszerre csinálod!

Te mindig megnézed, hogy mit eszel? Tudod, hogy az étrended mennyi kalóriát, energiát, zsírt, cukrot tartalmaz?

Elgondolkoztál már azon, miért nem éred el a kívánt testsúlyt megfeszített edzésekkel sem? Szakember segítsége nélkül kudarcba fulladnak a próbálkozások, hiszen a nem NEKED szóló étrenddel és edzéssel nem a Te céljaid valósulnak meg!
A FitnessFull program ezzel szemben a Te egyéni alkatodat és adottságaidat veszi figyelembe, és ezáltal a saját fenntartható célod valósul meg!

Kapcsolódó szolgáltatások