A személyi edző házhoz megy

A személyi edző házhoz megy

A saját otthonodban történő találkozás során először felmérem, hogy milyen edzettségi szinted van, honnan indulunk az áhított cél felé.
Méréseket végzek egy speciális mérleg segítségével, meghatározom a tested vízösszetételét majd a zsír- és izomtömeg eloszlását a szervezetedben. Centiméterekben is dokumentálom az indulásod adatait, hogy a későbbiekben lásd a folyamatos változást! A felmérések után következhet az edzésterv kialakítása, melyet a CÉLODNAK és a Te testi adottságaidnak megfelelően készítek el.

A mozgásprogramot a saját otthonodban (vagy kertedben) végzed majd, velem együtt. Biztosítom Neked az eszközöket, a tudásomat és a jó hangulatú edzéseket. Sokkal gyorsabban és hatékonyabban éred el a célt, ha van, aki motivál az edzés során, kijavítja a hibákat és pontos utasításokat ad, melyik végtagodat hova tedd 😀

Személyi edzés vagyis, egyéni mozgásprogram kialakítása, Rád szabottan

1. FITTSÉGI ÁLLAPOT FELMÉRÉSE
2. EDZÉSTERV ÖSSZEÁLLÍTÁSA
3. SZEMÉLYI EDZÉSVEZETÉS
És mindezt a saját otthonodban! Ki sem kell mozdulnod, felesleges időt pazarolni utazásra, ha már babád van, gyermekfelügyeletet szervezni/fizetni.

Általában csak elkezdeni a nehéz, de hidd el, az életmódváltás nem olyan nagy ördöngösség. Az egészséged és a szervezeted meg fogja hálálni!

Receptek a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz

Nincs egészséges és egészségtelen! Túlzásokba esés és mértéktelenség, na az van!!

Edzéstippek az otthonodban

Nem kellenek súlyok, nagy eszközök, csak Te magad és a saját testsúlyod. Mozgasd át magad két meeting között!

Related Services