Homolya Lúcia

Telefon

+36 305052405

Email

hello
@fitnessfull.hu

Üdvözöllek.

Homolya Lúcia

Homolya Lúcia vagyok, egyik kezemben a Semmelweis Dietetikus diploma, a másikban Személyiedzői oklevelek. Szaktudásommal a Te segítségedre vagyok, hogy megváltoztassam a hibás rendszert, amiért a testalkatod és életviteled nem 100%-os.

Tanúsítványok

Már a tanulmányaim alatt is és az ügyfelekkel való együttműködés során számos olyan étkezési és testalkati problémával találkoztam, aminek a megoldása során arra a ténymegállapításra jutottam, hogy nincs két ugyanolyan probléma, ezért minden egyes alkalommal a dietetikus és személyi edző feladata, hogy a kliens adottságait, alkatát felmérve és az általa kitűzött cél realitását felülvizsgálva egy ésszerű, ideális tervet állítson össze. Ezt nyújtom Neked!

Szakember segítsége nélkül kudarcba fulladnak a próbálkozások, hiszen a nem NEKED szóló étrenddel és edzéssel nem a Te céljaid valósulnak meg!
A FitnessFull program ezzel szemben a Te egyéni alkatodat és adottságaidat veszi figyelembe, és ezáltal a saját fenntartható célod valósul meg!

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem dietetikusként, Okleveles táplálkozástudományi Szakember vagyok. Jelenleg ugyanebben az intézményben második diplomám megszerzésére készülök Egészségügyi menedzser szakon.

Az egyetem mellett és azt követően személyi edző képesítést szereztem, majd számos oklevelet: DBands oktató, Kickbox Athletics oktató, Testengyensúly gerinctréning oktató, Aerobic sportoktató.

A saját otthonodban találkozás során először felmérem, hogy milyen edzettségi szinted van, honnan indulunk az áhított cél felé. Méréseket végzek egy speckó mérleg segítségével, meghatározom a tested vízösszetételét majd a zsír- és izomtömeg eloszlását a szervezetedben. Centiméterekben is dokumentálom az indulásod adatait, hogy a későbbiekben lásd a folyamatos változást!